HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

férfi és női FRIZURA DIVAT magazin

Divat blog hajról, stílusról és az aktuális frizura divatról, mely szemezget a témába vágó hírekből a világ minden tájáról.

Szerkesztők:
SALONER
Rábavölgyi Kata, fodrász
www.rabavolgyi.hu

Facebook

2011.11.05. 08:00 saloner

The Italian Touch #10 - A nő három arca...

Scenographie: olyan világ ez, amelyben a nő néző és főszereplő is egyszerre; olyan világ, amelyben a hősnő három különböző szerepet játszik, három különböző módon jelenik meg… Innen is a kollekció címe: A nő három arca.

HAIR: A.Labriola, R.Rosini, P.Baltieri, L.Martini, PHOTO: Amedeo M.Turello, HAIR PRODUCTS: Kemon

Street

A Street az utcai stílus, amelyben a fiatalos és dinamikus nő örömmel és pozitív életérzéssel éli meg a mindennapi életet, hagyja, hogy „elborítsa” őt mindaz, amit a divat az elmúlt években kínált: színek, ruhaanyagok, hímzett dizájnok… A stílusok egyvelege az elmúlt fél évszázad történetét meséli el a szöveteken, a színeken, a virágokon és a kézi kidolgozású ruhadarabokon keresztül. A sminket a föld árnyalatainak játéka jellemzi, középpontban a szem, az érzéki és mély tekintet áll. A hajban sok határozott és intenzív árnyalatot találunk. A színek a nagyon intenzív vörösréz és a könnyedebb indiai fűszer árnyalatai között mozognak.

Glamour

A Glamour stílus tökéletes a könnyed esti kiruccanásokhoz, a koktélozáshoz. Itt a divat lehetővé teszi, hogy a nő ismét felfedezze az elegáns ruhák viselésének örömét, egyfajta letompított elegancia jegyében, mivel rábólint a polgári szokásokra, azonban játszik a frizurákkal és a színekkel, bátran kombinál és kísérletezik. Mindezt egyfajta új kreativitás szellemében teszi. Füstösen sminkelt szem megfestéséhez sötét, a barnából vagy feketéből testszínűbe átmenő tónusokat létrehozó szemfestékeket kell használni, amelyek a szemet kiemelik és drámaivá teszik. A haj a csábítás fegyvere: hosszú szőke, hullámos, arany platina árnyalatokkal, amelyek kanyargó göndör tömegként zuhannak a vállakra, felkeltik a figyelmet, mint egy reflektor fénye a sötét éjszakában... Akár egy francia film sziluettje. Az ilyen nő tulajdonképpen a titkos férfi fantáziákat tápláló hősnő érzékiségét és végzetes vonzerejét testesíti meg.

Chic

Chic, avagy az éjszakai élet, a maga fényeivel, zenéjével, szórakozóhelyeivel, diszkóival, színházaival, premierjeivel és hajnalig tartó partijaival. Az éjszaka lényegében színpad, ahol a nő a sztár, díva egy más korszakból, fényekkel és csillogással felékesítve, csillogó üstökös a sötét nyári égbolton. Az éjszakai életben használt sminkek egyik trendje a szem kontúrvonalának megnövelése, meleg – például bronz, barna, égetett tégla és arany – árnyalatok alkalmazásával. A szem vonalát gyakran vastag szemceruzával húzzák meg, míg az arc és száj természetes marad. A hajtrend a barna és a bézs árnyalat, amiben a tincsek csábító, krémes csokoládéra és ropogós mogyoróra emlékeztető benyomást keltenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frizura.blog.hu/api/trackback/id/tr503352938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása