HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

férfi és női FRIZURA DIVAT magazin

Divat blog hajról, stílusról és az aktuális frizura divatról, mely szemezget a témába vágó hírekből a világ minden tájáról.

Szerkesztők:
SALONER
Rábavölgyi Kata, fodrász
www.rabavolgyi.hu

Facebook

2011.10.26. 10:24 rábavölgyi

Patrick Cameron - Club Noir

Címkék: patrick cameron alkalmi esküvői frizura

És most jöjjön a finálé...

Számomra az igazi nagy durranást Patrick Cameron legújabb alkotása jelentette. A mester újra az őt megillető helyen, a Salon International nagyszínpadán külön élőshow keretein belül mutatta be Club Noir névre keresztelt kollekcióját. Már csak miatta megérte a londoni látogatás. Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjenek a fotók: először az Alison Jameson Consultants sajtóanyaga, utána saját képeink.

A blog olvasóinak abban a kivételes élményben lehet részük, hogy egy kizárólag a Babyliss standján bemutatott érdekes - én úgy neveztem haj horgolás - technikával készült kontyot is láthatnak. Patrick elárulta, hogy az új DVD-n van egy meglepetés, bónusz konty. Mivel ezt sem a sajtószobában, sem a nagyszínpadon nem láttuk, szerintem ez lehet az...

...na és még két érdekes technika, a "csavard és told" valamint egy asszimetrikus tarkókonty, ahol Patrick "nem spórolta le" a marcell hullámot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frizura.blog.hu/api/trackback/id/tr483330761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása