HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

férfi és női FRIZURA DIVAT magazin

Divat blog hajról, stílusról és az aktuális frizura divatról, mely szemezget a témába vágó hírekből a világ minden tájáról.

Szerkesztők:
SALONER
Rábavölgyi Kata, fodrász
www.rabavolgyi.hu

Facebook

2010.09.12. 16:30 saloner

Hajas Cut&Colour 2010

Címkék: férfi frizura női frizura

Az elmúlt négy év eredményeit tekintve elmondhatjuk, hogy kishazánk fodrászai csodákra képesek nemzetközi szinten is. A fodrász világbajnokságon 2006-ban Moszkvában hosszú haj kategóriában Kormányné Eta a második helyet szerezte meg, majd 2008-ban Chicagóban Arató Krisztián írt történelmet női full fashion kategóriában megszerzett első helyével.

"Nagy pénz nagy foci, kis pénz kis foci" mondják és ez az élet számos területére igaz. Hajas Laci az eredményeket konstatálva akkoriban elmondta, hogy a szép helyezések elérésénél nagyon fontos a körítés. Ebben nehezen lehet túlszárnyalni azokat a nemzeteket, akik jelentős támogatást kapnak a felkészüléshez. Úgy néz ki, hogy sztárfodrászunk ezen a helyzeten kíván változtatni. Évről évre megrendezett háziversenyén kiállított képeken világszínvonalú munkákat láthatunk, világszínvonalú körítéssel.

A DAS Média munkatársainak köszönhetően a képekben nem csak a döntőn megjelent hírességek és mesterfodrászok, hanem a nagyközönség is gyönyörködhet.

Jön az ősz, ilyenkor szívesen választunk vibráló, meleg színeket, ráadásul a nemzetközi trend is újra előnybe részesíti a vöröset gondoljunk csak Rihanna hajára, tehát nem csoda, ha a sztárok az alábbi frizurát választották kedvencüknek (Szabó Ferenc munkája):

Az átváltozás mindig érdekes, nézzük tehát, hogy a Hajas versenyen ebben a kategóriában melyik pályamű nyerte el a legjobbnak járó díjat (Kaluczki Anikó munkája):

 

A trófea odaítélése nem lehetett könnyű feladat, hiszen például a férfi frizurák esetében is látványos változások történtek (Iván Lóránd munkája):

Sok szép frizurát láthatott a zsűri: nagy hangsúlyt kapott a bob, a férfiaknál a felnyírt, rockos fazon, azonban a nemzetközi trendet figyelembe véve hiányoltam picit az igazán rövid női frizurákat és a hordhatóság figyelembevételét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frizura.blog.hu/api/trackback/id/tr682290505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása